U bent hier

Wat klanten zeggen

  • Chris L.

    Beoordeling:: 
    Google 5 sterren

    Egbert heeft mijn Macbook Air van 2013 weer tot leven gebracht. Amac en Apple vond het niet de moeite waard om zo'n oude accu te vervangen en adviseerde mij om een nieuwe te kopen. Maar Egbert heeft een nieuwe accu besteld en vervangen allemaal binnen een paar dagen voor een eerlijke prijs, dus hopelijk gaat de laptop nog 9 jaar mee!

    Zeer tevreden en zeker aan te raden!Chris L.


    Bekijk review op Google:

    Datum_review: 
    zaterdag, 4 mei, 2024
  • Annemieke S.

    Beoordeling:: 
    Google 5 sterren

    Super service, heel blij dat mijn bestanden gered zijn. Fijne en snelle communicatie.Annemieke S


    Bekijk review op Google:

    Datum_review: 
    donderdag, 21 maart, 2024
  • Gio Heydoorn

    Beoordeling:: 
    Google 5 sterren

    Top top top, mijn Imac was kasuk en starte niet meer op. Afspraak gemaakt bij Computer OK en een dag daarna kon ik mijn Imac weer werkend ophalen. Een dikke 10 voor Computer OKGio Heydoorn


    Bekijk review op Google:

    Datum_review: 
    dinsdag, 18 april, 2023
  • Gerrit H.

    Beoordeling:: 
    Google 5 sterren

    Egbert heeft mij uitstekend en snel geholpen met het zoeken naar een voor geschikte iMac. Ik beveel Egbert aan iedereen aan ook op basis van eerdere ervaringen, zowel op hardware - als bij software ondersteuning. Gerrit H.


    Bekijk review op Google:

    Datum_review: 
    vrijdag, 17 februari, 2023
  • Leontine de J.

    Beoordeling:: 
    Google 5 sterren

    Egbert heeft via Teamviewer meegekeken, hoe mijn nieuwe pc het beste ingericht kon worden. In gezamenlijk overleg mijn D:\schijf herplaatst en paar programma's geïnstalleerd. Ik kan weer foto's bewerken en printen/scannen!
    Dank voor je snelle, vakkundige hulp! Leontine de J.


    Bekijk review op Google:

    Datum_review: 
    zondag, 22 januari, 2023
  • Willemien J.

    Beoordeling:: 
    Google 5 sterren

    Egbert geeft hulp met mijn computerproblemen op een rustige manier. Hij draagt oplossingen aan en we beslissen dan samen wat er moet gebeuren, dat vind ik heel prettig. Ik ben heel blij met hem. Prima hulp. Willemien J.


    Bekijk review op Google:

    Datum_review: 
    maandag, 5 december, 2022
  • Ruud P.

    Beoordeling:: 
    Google 5 sterren

    Goede en persoonlijke hulp bij de aanschaf van een andere laptop. Fijn en persoonlijk zoals Egbert met je meedenkt. Ruud P.


    Bekijk review op Google:

    Datum_review: 
    maandag, 24 oktober, 2022
  • Lisette v. K.

    Beoordeling:: 
    Google 5 sterren

    Egbert heeft ons heel fijn geholpen bij het op orde brengen van onze “computer chaos”. Hij is zeer behulpzaam, begrijpt snel waar de problemen zitten en lost ze vervolgens adequaat op. Ook legde hij ons steeds weer op een rustige en geduldige wijze zaken uit. Wij zijn blij met dit betrouwbare contact en zullen zeker als het nodig is weer een beroep op hem doen! Lisette v. K.


    Bekijk review op Google:

    Datum_review: 
    donderdag, 28 september, 2023
  • Frank van H.

    Beoordeling:: 
    Google 5 sterren

    Zeer trage Macbook Pro bij ComputerOk gebracht. Egbert heeft op professionele wijze geïnventariseerd wat het probleem is en heeft een advies voor upgrade gegeven. Hij heeft aangegeven welke spullen ik moest aanschaffen en waar ik dit kon doen.Vervolgens heeft hij alles geïnstalleerd. Binnen een dag was het klaar.
    Ongelofelijk wat een verschil! De Macbook werkt weer als nieuw! Echt heel erg blij mee! Absoluut een aanrader om bij ComputerOk te informeren wat hij voor jou kan doen!Frank v. H.


    Bekijk review op Google:

    Datum_review: 
    vrijdag, 23 september, 2022
  • Bertine S.

    Categorie: 
    Windows logo

    ComputerOK heeft onze Lenovo laptop en MacBook van een nieuwe accu voorzien en een paar andere storingen verholpen, waaronder de reparatie van het toetsenbord en trackpad. Egbert denkt goed met je mee en levert een hele goede service.
    Een absolute aanrader als je problemen met je laptop hebt. Bertine

    Datum_review: 
    zondag, 12 juni, 2022
  • Harald V.

    Beoordeling:: 
    Google 5 sterren

    Batterij van mijn laptop laten vervangen. Snelle reactie op mijn aanvraag en direct duidelijkheid over (schappelijke)kosten. Het betrof een ultradunne laptop, dus lastig klusje (ik durfde de batterij daarom zelf niet te vervangen), maar batterij is snel en kundig vervangen. Als extra service was de laptop ook nog eens een cyclus volledig opgeladen, ontladen en weer opgeladen.
    Ik ben erg tevreden, en blij iemand in Deventer te hebben gevonden die in de toekomst zowel hardware- als software problemen kan oplossen.
    Een aanrader! Harald V.


    Bekijk review op Google:

    Datum_review: 
    vrijdag, 7 januari, 2022
  • Koopman J.

    Beoordeling:: 
    Google 5 sterren

    Egbert heeft mij prima geholpen nieuw google accounts goede ervaring prima kerel. Johan K.


    Bekijk review op Google:

    Datum_review: 
    zaterdag, 11 december, 2021
  • Therese van V.

    Beoordeling:: 
    Google 5 sterren

    Een externe schijf die ik als verloren had beschouwd heeft Egbert toch 'aan de praat' gekregen waardoor ik mijn foto's weer terug heb. Snelle service, prima prijs en super vriendelijk! Therese van V.


    Bekijk review op Google:

    Datum_review: 
    dinsdag, 9 maart, 2021