You are here

Mac hulp en reparatie

MacBook Pro 2017
MacBook Pro 2017 13 inch Ventura installer

Welkom op de Mac pagina

Heb je problemen met je Apple computer en woon je in Deventer of in de buurt van Deventer, dan kan ik je helpen:

  • Als je Mac langzaam is of helemaal niet meer opstart
  • Als je met je, misschien al wat oudere Mac, niet terecht kunt bij Apple of Amac
  • Als iCloud synchronisatie niet goed werkt
  • Bij E-mail problemen
  • Als de batterij van je MacBook snel leeg loopt
  • Je oude Mac over te zetten naar een nieuwe

Voorbeelden van problemen

Mijn Mac is te langzaam.

Heb je hulp nodig? Ik kan (eventueel op afstand) helpen. Je kunt ook je Mac langsbrengen in Deventer, dan heb ik alle tools bij de hand om het probleem op te lossen. Overigens wil ik je Mac fixen en probeer ik je niet een nieuwe te verkopen.

De accu van mijn MacBook gaat te snel leeg

Is je MacBook al wat ouder, dan krijg je bij Apple of Amac al snel te horen dat je computer te oud is voor het vervangen van de accu, of je moet een grote som geld neertellen. Jouw MacBook batterij is wellicht voor veel minder geld toch nog wel te vervangen. Ga naar dienst "Accu vervangen Mac"

Mijn MacBook gaat niet aan

Als je naar aMac of Apple gaat zullen ze zeggen "Dat wordt een reparatie van € 1000,- voor het vervangen van het logicboard". Wat!? Mijn reactie zou zijn "Ik kan zonder problemen en kosteloos eerst eens even kijken wat er echt aan de hand is", en dan vandaar bepalen wat er moet gebeuren om je trouwe Mac weer aan de praat te krijgen.

Ik wil mijn Mac opwaarderen

Bij Apple of Amac zijn hebben ze het niet zo op "oude" Macs. Ze willen dus ook niet het geheugen of de harde schijf opwaarderen. Waarom is dat? Ze willen dat je een nieuw product koopt, dat is de business van Apple. ComputerOK is service gericht en zal er alles aan doen om je Mac te repareren, opwaarderen en ervoor te zorgen dat je je Mac kunt blijven gebruiken. Zie bijvoorbeeld het iMac versnel pakket.

Ik wil mijn oude Mac overzetten naar mijn nieuwe

Op mijn oude Mac staan de gegevens en programma's die ik op mijn nieuwe Mac weer net zo wil gebruiken. Hiervoor kun je niet terecht bij een Apple service provider, maar wel bij ComputerOK. Ga naar dienst "Mac Overzetten"


Ja! Ik wil hulp met mijn Mac!

Na het invullen van dit formulier neem ik snel contact met je op.

3 + 3 =
More information?