You are here

Mac hulp en reparatie

Computer met macOS achtergrond op beeldscherm


Waarom je beter bij mij aan kunt kloppen: Voorbeelden

Mijn Mac is te langzaam.

Heb je hulp nodig? Ik kan (eventueel op afstand) helpen. Je kunt ook je Mac langsbrengen in Deventer, dan heb ik alle tools bij de hand om het probleem op te lossen. Overigens wil ik je Mac fixen en probeer ik je niet een nieuwe te verkopen.

De accu van mijn MacBook gaat te snel leeg

Is je MacBook al wat ouder, dan krijg je bij Apple of Amac al snel te horen dat je computer te oud is voor het vervangen van de accu, of je moet een grote som geld neertellen. Jouw MacBook batterij is wellicht voor veel minder geld toch nog wel te vervangen.

Mijn MacBook gaat niet aan

Als je naar aMac of Apple gaat zullen ze zeggen "Dat wordt een reparatie van € 1000,- voor het vervangen van het logicboard". Wat!? Mijn reactie zou zijn "Ik kan zonder problemen en kosteloos eerst eens even kijken wat er echt aan de hand is", en dan vandaar bepalen wat er moet gebeuren om je trouwe Mac weer aan de praat te krijgen.

Wat klanten zeggen

5 sterren review afbeelding
Egbert heeft ons heel fijn geholpen bij het op orde brengen van onze “computer chaos”. Hij is zeer behulpzaam, Lisette v. K.
Lees meer van deze review..


Ik wil mijn Mac opwaarderen

Bij Apple of Amac zijn hebben ze het niet zo op "oude" Macs. Ze willen dus ook niet het geheugen of de harde schijf opwaarderen. Waarom is dat? Ze willen dat je een nieuw product koopt, dat is de business van Apple. ComputerOK is service gericht en zal er alles aan doen om je Mac te repareren, opwaarderen en ervoor te zorgen dat je je Mac kunt blijven gebruiken.

Ik wil mijn oude Mac overzetten naar mijn nieuwe

Op mijn oude Mac staan de gegevens en programma's die ik op mijn nieuwe Mac weer net zo wil gebruiken. Hiervoor kun je niet terecht bij een Apple service provider, maar wel bij ComputerOK.

€ 49.00

Ja! Ik wil hulp met mijn Mac!

Na het invullen van dit formulier neem ik snel contact met je op:

7 + 3 =
More information?