U bent hier

Mac hulp en reparatie

Mac Hulp

Eerste klas Mac hulp voor iedereen

ComputerOK helpt klanten met het gebruik van hun Mac, iPhone en iPad door aandachtig te luisteren, creatief te zijn in oplossingen, toewijding en veel kennis.

Opgericht door voormalig ICT'er Egbert die hulp biedt op een menselijke, empatische manier.

Maak een afspraak

MacBook Pro 2017
MacBook Pro 2017 13 inch Ventura installer

MacBook Pro 2017
MacBook Pro 2017 gerepareerd

Reparaties

Spaar het milieu!

Kun je niet terecht bij Apple of aMac voor reparatie van je Mac of MacBook omdat deze al wat ouder is of dat de reparatie buitensporig duur is: ik vind het leuk deze apparaten toch aan de praat te houden en kan in veel gevallen de reparatie die jij nodig hebt uitvoeren tegen een redelijke tarief.


Voorbeelden van problemen

Mijn Mac is te langzaam.

Klassiek MacOS slaap icoon

Heb je hulp nodig? Ik kan (eventueel op afstand) helpen. Je kunt ook je Mac langsbrengen in Deventer, dan heb ik alle tools bij de hand om het probleem op te lossen. Overigens wil ik je Mac fixen en probeer ik je niet een nieuwe te verkopen.

De batterij van mijn MacBook gaat te snel leeg

Is je MacBook al wat ouder, dan krijg je bij Apple of Amac al snel te horen dat je computer te oud is voor het vervangen van de accu, of je moet een grote som geld neertellen. Jouw MacBook batterij is wellicht voor veel minder geld toch nog wel te vervangen. Ga naar dienst "MacBook batterij vervangen"

Mijn MacBook gaat niet aan

sad mac afbeelding

Als je naar aMac of Apple gaat zullen ze zeggen "Dat wordt een reparatie van € 1000,- voor het vervangen van het logicboard". Wat!? Mijn reactie zou zijn "Ik kan zonder problemen en kosteloos eerst kijken wat er echt aan de hand is", en vandaar bepalen wat er moet gebeuren om je trouwe Mac weer aan de praat te krijgen. Meld direct je reparatie aan.

Ik wil mijn Mac opwaarderen

Mac reparatie afbeelding klassiek

Bij Apple of Amac zijn hebben ze het niet zo op "oude" Macs. Ze willen dus ook niet het geheugen of de harde schijf opwaarderen. Waarom is dat? Ze willen dat je een nieuw product koopt, dat is de business van Apple. ComputerOK is service gericht en zal er alles aan doen om je Mac te repareren, opwaarderen en ervoor te zorgen dat je je Mac kunt blijven gebruiken. Zie bijvoorbeeld het iMac versnel pakket.

Ik wil mijn oude Mac overzetten naar mijn nieuwe

Op mijn oude Mac staan de gegevens en programma's die ik op mijn nieuwe Mac weer net zo wil gebruiken. Hiervoor kun je niet terecht bij een Apple service provider, maar wel bij ComputerOK. Ga naar dienst "Mac Overzetten"


Ja! Ik wil hulp met mijn Mac!

Na het invullen van dit formulier neem ik snel contact met je op.

8 + 7 =
Meer informatie.