U bent hier

Hulp op afstand

Stap 1. Wat voor computer heb je?

Als je snel hulp nodig hebt

Als je snel hulp nodig hebt als je er niet uit komt is Hulp op Afstand een goede oplossing. Voorbeelden hiervan zijn: software installaties, virus problemen verhelpen, updates uitvoeren en software storingen verhelpen.

Voordelen

  • Je computer probleem sneller opgelost
  • Je hoeft de deur niet uit
  • Je houdt zelf de controle over je computer
  • Ook buiten kantoortijden

Functies

Hulp op afstand geeft de mogelijkheid tot o.a. het delen van je scherm, bestanden verzenden, chatten en jouw computer laten bedienen door ComputerOK om problemen op te lossen of instructies te geven.

Hoe het werkt

Apple Mac gebruikers

Voor een hulp op afstand sessie wordt voor Apple gebruikers gebruik gemaakt van de Apple berichten App klein Berichten app, lees hier hoe dat werkt. Via deze app verstuur ik het verzoek je scherm over te nemen.

Windows gebruikers

Voor Windows gebruikers maak ik gebruik van Windows Quick Assist Logo "Quick Assist", dit zit standaard in Windows 10 en 11 en werkt prima, lees hier meer..

Benodigdheden

  • Voor Windows hulp op afstand met Windows Quick Assist Logo Quick Assist: een Microsoft account.
  • Voor Apple computers via de Berichten app: een iCloud account. Om verbinding te kunnen maken heb ik het e-mail adres van je iCloud account nodig, deze wordt gebruikt bij het opzetten van de verbinding. Kijk op apple.com voor informatie over je AppleID Logo klein AppleID. Op je Mac moet je ingelogd zijn op iCloud, lees hier meer over inloggen op iCloud op je Mac

Vragen en antwoorden

Is hulp op afstand veilig?

Jij beslist of je toestemming geeft mij met jou mee te laten kijken. Zonder jouw toestemming kan ik geen verbinding maken.
Moet ik software installeren op mijn computer?

Nee, dat is niet nodig. Ik gebruik de standaard al aanwezige software op jouw computer om een veilige verbinding te maken. In sommige gevallen kan het nodig zijn dat er andere software wordt geinstalleerd als de standaard software niet werkt, dit gaat natuurlijk in overleg.
Kun je ook verbinding via TeamViewer maken?

Helaas, dit is niet mogelijk.
Hoe zit het met de privacy?

Privacy staat bij mij hoog in het vaandel en ik neem dat heel serieus. Je kunt alles volgen wat ik doe op je scherm. Ik heb geen interesse in wat er allemaal op jouw computer staat. Ik ga uit van wederzijds vertrouwen.
Hoe werkt de betaling?

Betalen kan via een overschrijving naar mijn bankrekening of via PayPal.
Wat kost hulp op afstand?

In principe zijn de kosten max. €15.00 per kwartier met een starttarief van €15.00, maar ik kijk per sessie wat redelijk is.
Hoe kan ik afspreken voor een hulp op afstand sessie?

Gebruik het formulier op deze pagina, of bel even met Egbert van ComputerOK!

Ja! Ik wil hulp op afstand!

Na het invullen van dit formulier neem ik snel contact met je op.

2 + 14 =
Meer informatie.